Comunicat de presa

 

 Cea mai frumoasaa expozitie de pasari de rasa, prezenta la Urban Grill Fest

“Lamborghini-ul gainilor“ ii asteapta pe cei mici si pe cei mari in parcul expozitional  ROMEXPO in perioada 31 mai – 3 iunie.

Surprizele apar la Urban Grill Fest. Cel mai mare festival de cultura gastronomica dedicat exclusiv temei gratarului, la care vor participa peste 20 de culturi gastronomice din tari diferite, pregateste o serie de activari menite sa distreze si sa impresioneze participantii.

Poate una dintre cele mai interesante activari este expozitia de pasari de rasa, realizata tocmai in ideea de a distra publicul mare si mic si de a satisface curiozitatea iubitorilor de pasari rare. Organizatorii evenimentului au pregatit pentru vizitatori exponate pe care rar le putem vedea in Romania.

Iubitorii de pasari pot admira uriasele gaini din rasa Brahma, supranumite si “Uriasul gainilor“ sau “regina expozitiilor’’ urmate de robustele, dar elegantele Cochinchine. Pregatim si rase combatante, rase mixte in randul carora va fi prezenta si rasa Gat Golas de Transilvania  – singura rasa romaneasca. Organizatorii nu au ignorat nici rasele usoare, pe cele pitice sau rasele ornamentale din randul carora nu vor lipsi gainile de matase cunoscute drept “Gainile Imparatilor Japoniei’’. De asemenea, expozitia se poate lauda cu prezenta enigmaticelor Ayam Cemani supranumite “Lamborghini-ul gainilor“. Veti vedea de ce daca veti vizita expozitia.

Vor fi prezentate si multe rase si varietati de papagali, canari, fazani, frumosii pauni, porumbei de ornament, gaste si rate printre care se vor numara ratele mandarine “Bijuteria iazurilor”, dar si iepuri uriasi si pitici adorabili.

Stim cat de incantati sunt copiii de micile zburatoare colorate si deosebite, tocmai de aceea, de ziua copilului o vizita la Urban Grill Fest pentru a putea vedea expozitia noastra de pasari este activitatea perfecta, mai ales ca aici vor avea parte de mult mai multe surprize dedicate atat lor, cat si celor mari.

Pentru a readuce multiculturalitatea si diversitatea in prim plan si in acest domeniu, exponatele vor fi aduse din tari precum China, India, SUA, Marea Britanie, Germania, Japonia, România, Italia sau Indonezia.

        

Expozitia de pasari este posibila datorita implicarii Asociatiei Nationale a Crescatorilor de Pasari de Rasa.

Site: www.urbangrillfest.ro

Facebook: https://www.facebook.com/urbangrillfest

Instagram: https://www.instagram.com/urbangrillfest