DO IT YOURSELF J

Ia-ți prietenii și familia și arata-le ce bucătar priceput ești!

Noi îți punem la dispoziție cel mai nou si mai interesant tip de grill de pe piata: grătarul fără fum – Lotus Grill. Tu achiziționezi ingredientele și carnea care iti place de la restaurantele prezente in eveniment și poți testa un produs inovativ pentru prepararea grill-ului. De asemenea, un alt element de noutate sunt blaturile de gatit din sare de Himalaya de la Landmann, pentru cel mai sănătos si savuros grill urban. Mâncarea o poți savura cu prietenii în zona verde, într-un mediu plăcut, creat special pentru voi.

Farfuriile și pătura de picnic le primești de la noi, iar cele mai profesionale accesorii pentru prepararea grill-ului  le gasesti tot la noi, le imprumutam de la Landman, la locul evenimentului.

Cum se procedează? Completezi formularul de mai jos si astepti o confirmare din partea noastra. Sau te inscrii direct in eveniment, in masura in care exista disponibilitate.

Arată-le prietenilor cât de bine știi tu să prepari grătarul!

*Cu grătarul fără fum LotusGrill totul e posibil! Marele avantaj al acestui grătar ultra-modern este faptul că nu face fum, datorită design-ului unic cu sistem de ventilație încorporat, care permite un control mai bun asupra temperaturii, iar utilizarea focului indirect constituie partea sănătoasă a pregătirii, deoarece preparatele își păstrează calitățile nutritive. Conceput cu un sistem ce nu permite încingerea carcasei exterioare, grătarul LotusGrill este un produs sigur, lipsit de riscuri de accidente, cu un design modern, ușor de transportat și de înaltă calitate germană.

*Blaturile de gătit din sare de Himalaya permit distribuirea caldurii uniform pe toată suprafaţa blocului de sare, astfel, hrana va fi preparată în acelaşi ritm, oriunde ar fi poziţionată pe placă. Plăcile din sare de Himalaya întreţin temperatura, caldă sau rece, pentru un timp mai îndelungat, în comparatie cu alte suprafeţe de gătit sau servit.