In prima zi a festivalului nostru, pentru a sarbatorii copilaria, Europa, Romania si Centenarul in aceeasi activare, am hotarat sa realizam un sandwich de 100 de metri, cate un metru pentru fiecare tara in parte.

Sandwich-ul va fi realizat de catre 100 de elevi din anii  3 si 4 din liceele bucurestene, sub directa supraveghere a unor renumiti Chefi. Tinerii bucatari vor realiza acest sandwich tocmai pentru a atrage un semnal de alarma privind alimentatia lor, noi oferindu-le alimente proaspete si sanatoase pentru crearea acestui preparat.

Noi vom pune la dispozitie elevilor toate ingredinetele necesare sandwich-ului european iar ei vor alege cum il vor pregati. Fiecare metru de sandwich va trebui sa cuprinda cel putin un ingredient specific tarii pe care au ales sa o reprezinte gastonomic.

La finalul pregatirii lui, fiecare echipa va putea invita șase colegi pentru a se bucura de realizarea lor. In total 1000 de elevi vor descoperi placerea de a pregati si manca un sandwich sanatos si original.

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *